Πράξη 11η/09-12-2022

Θέμα: «Επιλογή ταξιδιωτικού – τουριστικού γραφείου για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων»

Στον Εύοσμο και στο γραφείο των εκπαιδευτικών του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 συνήλθε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου προκειμένου να ασχοληθεί με το παραπάνω θέμα.

Ο Διευθυντής του σχολείου έκανε γνωστό ότι την 9η Δεκεμβρίου 2022 συνήλθε η επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 23η Πράξη του Διευθυντή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου με σκοπό να επιλέξει το ταξιδιωτικό – τουριστικό γραφείο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

Αρχικά τα μέλη της επιτροπής όρισαν τα παρακάτω κριτήρια σύμφωνα με τα οποία αξιολογήθηκαν οι κατατιθέμενες προτάσεις των τουριστικών γραφείων: η ασφάλεια μετακίνησης – διαμονής των μαθητών/γονέων, η κατάλληλη τοποθεσία του ξενοδοχείου (η ευκολία μετακίνησης, η ασφάλεια της περιοχής, η εύκολη πρόσβαση), οι παροχές ξενοδοχείου (τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων), η οικονομικότερη προσφορά για το ίδιο κατάλυμα.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια τα μέλη της επιτροπής εξέτασαν και αξιολόγησαν τις προσφορές των επτά (7) γραφείων και κατέληξαν ότι η καλύτερη προσφορά για το κατάλυμα – ξενοδοχείο είναι αυτή που κατατέθηκε από το πρακτορείο ΤΣΙΓΓΕΡΛΙΩΤΗΣ TOURS.

Αφού έγιναν γνωστά όλα τα παραπάνω, ο Σύλλογος των Διδασκόντων ενημερώθηκε και αποφάσισε ομόφωνα για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης με το ανωτέρω τουριστικό γραφείο, αφού πληρούνται όλα τα κριτήρια γι’ αυτή.

Το παρόν πρακτικό αφού γράφηκε, διαβάστηκε και υπογράφεται όπως ακολουθεί.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου                                                                     Οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου

   Μαντζανίδης Ευάγγελος

Αφήστε σχόλιο