11ο & 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Καθώς πλησιάζουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1ο: ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Η ενημέρωση για την αγωγή-πρόοδο των παιδιών για το α΄ τρίμηνο, όπως και η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών/τριών θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 5:30-6:30 για την Α΄ & Β΄ τάξη και 6:30-7:30 για τις Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεις από τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων.

2ο: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των γονέων-κηδεμόνων τις παραπάνω ώρες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων. Παρακαλούνται όσοι/ες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το δηλώσουν με αίτηση στη Διεύθυνση των σχολείων μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο ένα ποδήλατο ανάμεσα στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

3ο: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Εδώ και δύο βδομάδες λειτουργεί καθημερινά χριστουγεννιάτικο παζάρι με είδη που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες και οι γονείς της έκτης τάξης για την οικονομική ενίσχυση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων στις 1-3 Φεβρουαρίου 2019. Την ημέρα της επίδοσης των ελέγχων το παζάρι θα περιλαμβάνει υπέροχες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

4ο: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η σχολική μας κοινότητα θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα κάποιες από τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες των σχολείων συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανείμει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου περιμένουμε τα παιδιά να φέρουν στο σχολείο τις προσφορές τους και να αποδείξουμε πως σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη περισσεύουν.

Οι διευθυντές, οι Σύλλογοι διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και όλο το υπόλοιπο προσωπικό των σχολείων σας εύχονται

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ

Αφήστε σχόλιο