11ο & 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Καθώς πλησιάζουμε στις διακοπές του Πάσχα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1ο: ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ/ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Η ενημέρωση για την αγωγή-πρόοδο των παιδιών για το β΄ τρίμηνο, όπως και η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών/τριών θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, 13:15-14:00 για όλες τις τάξεις από τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων.

Τη σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα παρουσιάσουν τα παιδιά από το Ε3 & το Ε4 την Παρασκευή 23 Μαρτίου, 9:30-10:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων.

2ο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ/ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των γονέων-κηδεμόνων τις παραπάνω ώρες θα βρίσκονται στον κεντρικό διάδρομο των σχολείων εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας που αφορούν την ετήσια συνδρομή.

Από 26 έως 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ανθοέκθεση στην αυλή των σχολείων όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φυτά και χώμα για να στολίσετε τα μπαλκόνια ή τον κήπο σας.

3ο: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ

Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου θα λειτουργεί καθημερινά (13:15-14:00) πασχαλινό παζάρι με είδη που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες και οι γονείς της πέμπτης τάξης για την οικονομική ενίσχυση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων την επόμενη σχολική χρονιά.

4ο: ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Ο κόσμος του Θεάτρου είναι ένας κόσμος φαντασίας, δημιουργίας και αληθινής έκφρασης. Όσοι/ες από τους/τις μαθητές/τριες μας θέλουν να τον ζήσουν, ας έρθουν στην πρώτη συνάντηση του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ μας το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων. Εκεί θα γνωρίσουν την ηθοποιό-θεατροπαιδαγωγό του Εργαστηρίου και θα πάρουν μια πρώτη γεύση για ό,τι θα ακολουθήσει…

Οι διευθυντές, οι Σύλλογοι διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και όλο το υπόλοιπο προσωπικό των σχολείων σας εύχονται

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

Αφήστε σχόλιο