Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

  • Σήμερα, 08-01-2021 δε θα γίνει σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία.

  • Από Δευτέρα 11-01-2021 ξεκινάει η δια ζώσης λειτουργία του σχολείου (μάθημα στις τάξεις), όπως και η Πρωινή Ζώνη με το Ολοήμερο Σχολείο. Η μεταφορά των μαθητών/τριών άνωθεν του περιφερειακού θα γίνει κανονικά.

  • Η πρωινή προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται κανονικά 08:00-08:10, ενώ η αποχώρηση με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων θα γίνεται ως εξής:

13:00: Α΄ τάξη από την οδό Χαρ. Τρικούπη – Β΄ τάξη από την οδό Βυζαντίου

13:10: Ε΄ τάξη από την οδό Χαρ. Τρικούπη – Γ΄ τάξη από την οδό Βυζαντίου

13:20: ΣΤ΄ τάξη από την οδό Χαρ. Τρικούπη – Δ΄ τάξη από την οδό Βυζαντίου

Τα αδέρφια αποχωρούν την ώρα, αλλά και από την έξοδο που φεύγει ο/η μικρότερος/η μαθητής/τρια.

  • Κατά την παραλαβή των μαθητών/τριών παρακαλείστε να τηρείτε τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα υγιεινής που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Κάθε τμήμα θα αποχωρεί από συγκεκριμένο μέρος της εξόδου που θα σας υποδείξουν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί την Δευτέρα.
  • Οι μαθητές/τριες να έχουν μαζί τους τουλάχιστον τρεις (3) εφεδρικές, καθαρές μάσκες.
  • Παρακολουθείτε καθημερινά και σχολαστικά την υγεία των παιδιών και ενημερώνετε άμεσα τη Διεύθυνση του σχολείου για πιθανά ύποπτα συμπτώματα covid-19: πυρετός >37,5ο C, βήχας, δύσπνοια, ανοσμία/αγευσία, γαστρεντερικά προβλήματα.
  • Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα επιστρέφουν στο σχολείο 10 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων και εφόσον έχουν παρέλθει τρία 24ωρα απυρεξίας (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικού). Για την επιστροφή στο σχολείο δε χρειάζεται να γίνει νέο τεστ και δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά (2310641090) ή ηλεκτρονικά (mail@21dim-evosm.thess.sch.gr) με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Μαντζανίδης Ευάγγελος

Αφήστε σχόλιο