Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2019

Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων – Ψυχολόγος

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

1ο: ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 19/12/2018, προέκυψε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων των σχολείων, το οποίο αποτελείται από τους/τις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παυλίδου Λεμονιά – 6938168071

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βλάχου Αικατερίνη – 6972823134

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κοζανιώτης Κων/νος – 6944360801

ΤΑΜΙΑΣ: Ράγγου Έλενα – 6980519607

ΜΕΛΗ: Βαρελά Αικατερίνη – 6944456755

Δαλαβέρα Αντωνία – 6998135119

Τσαμασλίδης Λεωνίδας – 6944524955

 

√ Παρακαλείστε όσοι/ες έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με την ετήσια συνδρομή, να τις τακτοποιήσετε.

2ο: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Από τις 25/01/2019 και κάθε Παρασκευή (8:15-13:15) θα βρίσκεται στα σχολεία Ψυχολόγος. Όσοι/ες επιθυμείτε να κλείσετε κάποιο ραντεβού, να τηλεφωνείτε εγκαίρως στις Δ/νσεις των σχολείων.

Οι διευθυντές, οι Σύλλογοι διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και όλο το υπόλοιπο προσωπικό των σχολείων σας εύχονται ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθητές/τριες της Ε΄και της ΣΤ΄τάξης με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, κ. Πάγκα Αγλαΐα και τον κ. Δαλακούρα Θεόδωρο αντίστοιχα μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Μαντζανίδη Ευάγγελο, επισκέφτηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Εκεί μας υποδέχτηκε η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Τοκατλίδου Ουρανία, η οποία αφού μας καλωσόρισε, μας μίλησε επιγραμματικά για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του Ειδικού Γυμνασίου. Στη συνέχεια, ξεναγηθήκαμε από μέλη του προσωπικού στο κτήριο και οδηγηθήκαμε στο μικρό, αλλά τόσο “ζεστό” αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος για να παρακολουθήσουμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν με τόσο μεράκι ετοιμάσει οι μαθητές/τριες με τους/τις εκπαιδευτικούς τους.

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση που είχε ως κεντρικό της άξονα τα πανανθρώπινα μηνύματα της ΦΙΛΙΑΣ, της ΑΓΑΠΗΣ, του ΓΕΛΙΟΥ, του ΕΡΩΤΑ, της ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ΣΤΟΡΓΗΣ, της ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ, της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ΧΑΡΑΣ, της ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ. Τα παιδιά με τις ειδικές τους ικανότητες μας υπενθύμισαν ποιο πρέπει να είναι το αληθινό μήνυμα των γιορτών και μας έδειξαν πως η ενανθρώπιση του Κυρίου έχει πάντα και κυρίως ως κέντρο τον άνθρωπο και την προσφορά αγάπης προς όλους/ες.

Τέλος, μας χάρισαν μικρά αναμνηστικά δωράκια, ενισχύσαμε το χριστουγεννιάτικο παζάρι των παιδιών, κεραστήκαμε με γλυκίσματα και ποτά και αποχωρήσαμε με όμορφες, συγκινητικές εικόνες-αναμνήσεις στην ψυχή και στον νου μας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τη διεύθυνση και το προσωπικό του Ειδικού Γυμνασίου για τη φιλόξενη και γεμάτη νόημα υποδοχή που μας επιφύλαξαν.